Média

Ügyvezetőt cserél a Totalcar.hu

Visszakerül Bazsó Gábor "Karotta" a Spéder Zoltán autós portálját működtető Totalcar.hu Kft. élére. Az eddigi vezető, Pusztay András más feladatokra koncentrál.

Azt írja a Spéder Zoltán nevével fémjelzett CEMP (Közép Európai Médiaszolgáltató) blogja, hogy 2017. február elsejétől Bazsó Gábor veszi át a CEMP ernyője alá tartozó Totalcar.hu Kft. ügyvezetői feladatait.

Bazsótól nem ismeretlen ez a feladat, hiszen volt már a társaság igazgatója 2000-től 2007-ig, amikor az anyavállalat, a CEMP videós üzletágához igazolt. 2010 óta egyébként Bazsó a CEMP kreatív igazgatója. Utóbbi pozíciójában továbbra is részt vesz majd a CEMP webes stratégiájának irányításában.

Bazsó a TC-ügyvezetői poszton Pusztay Andrást váltja, aki a kiadó több termékének irányítását végzi, és a jövőben ezek hatékonyabb együttműködésére összpontosít.

Bazsó Gábor “Karotta” 17 éve, a Totalcar első hónapjaiban érkezett az autós magazinhoz, eleinte szerzőként és szerkesztőként, Nínó Karotta néven. A cég első hét évében webes fejlesztési és ügyvezetőként vitte a vállalatot, ami Winkler Róberttel közös tévéműsorukkal kiegészülve néhány év alatt az ország egyik egyik jelentős autós kiadványcsoportjává vált.

Nagyon be vagyok sózva. Mindig nagyon fontos volt nekem a TC, és a jelek szerint a külvilág sose vette eszre az elmúlt tíz évben, hogy már hivatalosan nem is dolgozom ott, csak a tévéműsorban maradtam benne. Kifelé nem sok minden fog változni, csak hozzáigazítjuk a cégjogi valóságot a látszathoz. Odabent pedig megpróbálunk még menőbb internetes kiadványt csinálni a Totalcarból. Nem lesz nagyon nehéz, mert a TC nélkülem is kiválóan üzemelt, de remélem, hogy közösen találunk még néhány kósza lóerőt a gumiszőnyeg alatt.

– idézik a blogon a Totalcar új ügyvezetőjét.

A kft. egyébként 136,8 millió forint nettó árbevételt és 14 millió adózott eredményt produkált a legutóbbi lezárt (2015-ös) pénzügyi évben. Ezt már a leadott pénzügyi beszámolójukban láttuk.

Kiemelt kép: Bazsó Gábor (balra) és Winkler Róbert (jobbra)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik