Image: 73504819, Nagyszabású sajtótájékoztatón mutatta be õszi mûsorstruktúráját a TV2-csoport. A cégcsoport idén megduplázta a helyi gyártásra fordított befektetéseket, mind a négy csatornáján számos új produkcióval, változatos, színvonalas mûsorokkal indul az õszi programstruktúra. Fotó: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Média

A műsorújságban is meghirdették, ám továbbra sem kerül képernyőre az új TV2-s műsor

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 01. 06. 11:42

Hiába harangozták be a műsorújságban is Azurák Csabának, a TV2 volt hírigazgatójának, a Tények egykori műsorvezetőjének 1/1 Azurák Csabával címmel induló műsorát, mert az ezúttal sem tud képernyőre kerülni.
Korábban a témában:

Úgy volt, hogy jövő csütörtökön, 2017. január 12-én este 22.15-kor végre visszatér a TV2 képernyőjére Azurák Csaba, aki tavaly április óta nem vezethetett műsort az Andy Vajna kormánybiztos által felvásárolt csatornánál, ahol korábban meghatározó szerepben volt. Nem csak hírolvasó volt ugyanis, hanem a hírműsorokért felelős vezető is. Ám ekkoriban érkezett a céghez Kökény-Szalai Vivien, illetve a Tények új hírolvasói, Gönczi Gábor és Marsi Anikó, így Azurákra a Tények már nem tartott igényt. Azurák azonban mégsem távozott a tévétől, mivel azzal hitegették, hogy kap majd egy közéleti műsort, bár sokan már akkor is szkeptikusak voltak, hogy ez valóban elindulhat-e. Az új műsor mindenesetre a televízió 2016 nyári, nekünk adott tájékoztatása alapján 1/1 Azurák Csaba címmel ősszel indult volna el, ám végül 2016 végéig sem kerülhetett erre sor. Információink szerint azért, mert a TV2 új stúdiója, ahol a Mokka, a Tények és az Azurák-műsor is készült volna, nem készült el. A napokban viszont már arról érkeztek a hírek, hogy január 12-én végre tényleg elindulhat a műsor, melynek időpontja már a tévéújságokban is szerepelt. Márpedig a tévéújságok mindig az adott csatornától közvetlenül kapják a műsorterveket, azaz magától a TV2-től származott az információ, ami a lapokban megjelent.

A comment:com blog szerint viszont ekkor sem tudnak indulni az új műsorral, bár a blog nem tudja, hogy ennek mi lehet az oka.

Feltételezhető azonban, hogy a csúszás a stúdiókapacitási problémával is összefügg, ami elég komoly belső feszültségeket okozott az immáron 11 tévécsatornával rendelkező TV2 csoportnál. Részben a stúdióval kapcsolatos problémák miatt is kellett egyik napról a másikra távoznia a tévétől az év végén a volt gyártási igazgatónak, Pumer Imrének, aki tavaly év elején érkezett a tévéhez az RTL-től. Pumert próbálták okolni ugyanis házon belül azért, hogy nincs meg az új helyszín, ami már a műsorgyártásra is kihat. (Pumer egyébként a Gerkens és az RTL közötti munkaügyi per egyik tanúja.)

Megkérdeztük a TV2-től is, hogy igaz-e, hogy továbbra sem tud indulni az Azurák-műsor. Ha válaszolnak, a cikket azonnal frissítjük.

Update: a comment:com frissített, ők is hasonlóan tudják, mint mi. Azt tudták meg, hogy a díszletek, illetve az arculat nem készült el.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.