Média

Átalakulnak az RTL Klub estéi

Az RTL Magyarország vezérlője MTI Fotó: Máthé Zoltán
Az RTL Magyarország vezérlője MTI Fotó: Máthé Zoltán
A Konyhafőnök negyedik évadának végével kissé megváltozik az RTL Klub esti műsorrendje.

November 14-től a Fókusz újra az RTL Híradó után, vagyis 18:55-től lesz látható. Ez azt is jelenti, hogy az RTL Klub sztármagazinműsora, a Story Extra mától 17:25-kor kerül a képernyőre. Előtte A kis menyasszony című indiai romantikus sorozat lesz 15:35-től, 16:20-tól pedig A mentalistát láthatják a nézők az első évadtól kezdődően. A Fókusz után minden hétköznap 19:35-kor indul az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt is hamarabb, már 20:50-től kezdődik.

A legnagyobb változás, hogy három nagyon sikeres saját gyártású műsor is visszatér az RTL Klubra, méghozzá friss epizódokkal.

Keddenként a Barátok közt után jön a Keresem a családom második évada, melyben Lilu ismét egymástól régen elszakadt családtagokat hoz össze. Csütörtökönként 21:30-tól érkezik a Válótársak második évada. A rajongók az új epizódokban is figyelemmel kísérhetik majd a nőcsábász Sáfár Bálint (Stohl András) és barátai, Jakab Dávid (Scherer Péter) és Hatvani Joci (Lengyel Tamás) kalandjait.

November 18-ától pedig immár péntek esténként láthatják a rajongók a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Az első adásban Hajdú Péter, ÉNB Lali, Kiss Ramóna, valamint Vadon Jani, Szabó Zsófi és Debreczeni Zita küzd meg egymással a civil csapatkapitányaikkal az élen.

A saját gyártású műsorok mellett az RTL Klub legnépszerűbb sorozatai is képernyőn maradnak, így hétfő esténként a Dr. Csont Magyarországon még nem vetített 11. évadának epizódjait követhetik figyelemmel a nézők. Szerdánként a Barátok közt után pedig továbbra is a Szulejmán című sorozatot vetítik.

Szombat esténként 18:50-től változatlanul a Fókusz Plusz jelentkezik, míg 20 órától a 2016-os X-Faktor élő show-ja lesz látható az RTL Klubon.

Vasárnap esténként amerikai blockbuster filmeket láthatnak a nézők: november 20-án jön a Hobbit trilógia záró része, Az öt sereg csatája, míg november 27-én a Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével részben Magyarországon forgatott Herkules című film érkezik.

A csatorna műsorstruktúrája legutóbb az őszi tévés csúcsszezon beköszöntével, szeptember elején változott jelentősen.

(Fotó: Az RTL Magyarország vezérlője. MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik