Média

Új feladatot kapott Pordán Petra

Pordán Petra és Leo a Zeneposta műsorvezetői
Pordán Petra és Leo a Zeneposta műsorvezetői

Új feladatot kapott a Tematic Media Grouphoz tartozó Sláger TV zenecsatornán Pordán Petra. Ezentúl tőle is kérhetik kedvenceiket a zenecsatorna nézői a most megújulót Zeneposta című műsorban. Pordán Petra emellett a Halló, Angyalok! című műsor vezetését is megtartja.

Pordán a Zeneposta két órás élő kívánságműsorában péntekente lesz látható. A műsorban egyébként nem pusztán csak üzeneteket továbbítanak, hanem mindig kitárgyalnak egy aktuális témát is.

Pordán Petrán kívül Nagy Zsolt Leo és Andrejszki Zoltán is a kívánságműsor vezetője marad.Hétvégenként pedig hazai sztárok is segítik a munkát: szeptember 24-25- én az Első Emelet frontembere, Patkó Béla Kiki és a Happy Gang együttesből ismert Kori lesz a vendég.

A Zeneposta hétfőtől csütörtökig és hétvégén 12 és 13 óra között látható, élő adással pedig péntekenként 12 és 14 óra között jelentkezik.  A kívánságokat egyébként telefonon, e-mailben és közösségi média felületen keresztül is fogadják.

Pordán Petra idén februárban igazolt a televízióhoz, azt megelőzően a Simicska Lajos féle Music FM-en hallható Önindító című rádióműsorban szerepelt Bochkor Gábor mellett.

(Kiemelt képen: Pordán Petra és Nagy Zsolt Leo, a Zeneposta műsorvezetői)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik