Média

Zenerajongó sportolókkal pótolja Fásy Ádám műsorát a Sláger TV

Bárdosi Sándor
Bárdosi Sándor
Bajnokok Listája címmel indít műsort a Tematic Media Group zenecsatornája, a Sláger TV, ahonnan nem sokára lekerülnek Fásy Ádám műsorai.

Bejelentette a Sláger TV, hogyan pótolja a Fásy Ádám mulatós megszűnő műsorai miatt felszabaduló idő egy részét: Bajnokok Listája címmel új műsort indítanak, ahol sportolókat látnak vendégül. Itt a sportolók slágereket kérhetnek, miközben zenei ízlésükről mesélnek, így teljesen új oldalukról ismerhetik meg őket a nézők.

A csatorna közleménye szerint a

sportolókat gyakran faggatják a teljesítményükről vagy az eredményeikről, de arról ritkán esik szó, hogy milyen zenéket hallgatnak. Egy-egy dal pedig sokat segíthet, hogy kihozzák magukból a maximumot, vagy lazítani tudjanak egy megmérettetés után.

A műsort, amely tehát a zene és a sport kapcsolatáról szól majd, Pónácz András vezeti.

Örülök, hogy én vezethetem a műsort, mert nagyra tartom a sportembereket, de legfőképpen azért, mert bámulatos látni, hogy mennyire fontos szerepet tölt be az életükben a zene. A Bajnokok Listája célja, hogy kiderítse azokat a titkokat, amik sokszor igazán meglepőek: ki gondolná, hogy Erdei Zsolt a 80-as évek slágereiért, köztük a The Never Ending Story-ért rajong, de nagy kedvence az Apostol zenekar is?

A Bajnokok Listája első adása tegnap már látható is volt, egyébként kéthetente kedden 18 órától jelentkezik majd. Vendég lesz például Bárdosi Sándor (képünkön), aki a mulatós zenékhez fűződő viszonyáról beszél, de a műsor vendége lesz Kabát Péter is. Megtudhatják a nézők azt is, milyen számokra lassúzott annak idején Növényi Norbert, miért pont világzenére szeret repülni Besenyei Péter, Dávid Kornél pedig elmeséli, hogyan lett kőkemény rap-rajongó, amíg az NBA-ben játszott.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik