Média

Ősztől átalakul a SuperTV2: ide költözik át a Jóban rosszban és az Édes Élet

jóban rosszban,  (jóban rosszban, )
jóban rosszban,  (jóban rosszban, )
Kiemelik a konzerv csatornák sorából és nagycsatornává átalakítják a SuperTV2-t Andy Vajnáék. Ez már az ősszel komoly programváltozásokat hoz majd, a Jóban rosszban például a SuperTV2-re költözik át.

Újabb részletek derültek ki a TV2 Csoport portfólió-átalakításáról.  A TV2 csoport azt szeretné, hogy a SuperTV2 legyen az ország harmadik legnézettebb csatornája, ennek érdekében pedig olyan produkciókkal, exkluzív saját gyártású műsorokkal, napi sorozatokkal és egy hétvégi showműsorral készülnek, ami csak a nagycsatornák programkínálatára jellemző.

Augusztus 29-től kizárólag a SuperTV2-n lesz látható a Jóban Rosszban napi sorozat, az Édes Élet legújabb részei, valamint a Star Academy élő kísérőműsorai is. A napi 4 óra saját gyártás mellett egy nagyszabású produkció is képernyőre kerül még az őszi szezonban: a Sztárban Sztár +1 kicsi.

A hétköznap esték egy nagycsatorna programkínálatával várják a nézőket. 18:25-től az ősz nagyszabású beköltözős tehetségkutatójának kísérőműsora jelentkezik élőben, a Star Academy Warm-up. Ezt követően, 19:05-től új részekkel folytatódik a sztárok életét bemutató konstruált reality, az Édes Élet. Majd 20:20-tól lesznek láthatóak a Jóban Rosszban napi sorozat legújabb premier epizódjai, amelyet minden este 21:00-tól film követ a Szuperfilm-sávban. Az esti film után pedig élőben jelentkezik a Star Academy háttérműsorának esti kiadása, a Star Academy Backstage.

Nagyon fontos mérföldkőhöz érkeztünk a SuperTV2 történetében. A piacon egyedülálló mértékű programinvesztíció eredményeként kiemeljük ugyanis a konzerv csatornák sorából és a nagycsatornák közé lép. Hatalmas beruházásról van szó, amire még nem volt példa Magyarországon egy kábelcsatorna esetében. Mostantól csak itt lesz látható a Jóban Rosszban, ami az ország egyik legismertebb tévés brand-je, hosszútávú terveink vannak a sorozattal. Célunk, hogy a további saját gyártású produkcióknak, exkluzív tartalmaknak és élő show-nak köszönhetően a nézők rövidesen a harmadik nagycsatornaként tekintsenek a SuperTV2-re. És ez még nem minden, további meglepetésekkel készülünk még a szezonban

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport kábelcsatorna programigazgatója.

Az arculatot is megújítják

Augusztus 29-től egyébként nemcsak műsorkínálatában, hanem arculatában is megújul a SuperTV2. Az új arculatot a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, “a csatorna célcsoport igényeinek megfelelően és a legfrissebb televíziós trendeket figyelembe véve. A grafikai elemek szorosan kapcsolódnak egymáshoz, így a néző egy folyamatos adásmenetbe csöppen bele, vágások nélkül, dinamikus mozgásokkal” – közölte a TV2.

(Kiemelt képen a Jóban rosszban című napi sorozat egyik korábbi jelenete.)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik