Light

Milliók röhögnek együtt a Csubakka-maszkos nővel

Candace Payne egy teljesen átlagos amerikai családanya. Kivéve, hogy van egy videója a Facebookon, ami hihetetlen gyorsasággal produkált elképesztő statisztikákat. Cikkünk megírásának pillanatában, közel 46 milliós nézettség, több mint 800 ezer reakció, és majdnem másfélmillió megosztás, mindössze 22 óra leforgása alatt! A számlálók pedig csak pörögnek tovább.

A Star Wars-rajongó nő pedig nem tett mást, csak meglepte magát egy Csubakka-álarccal a születésnapjára, majd élőben közvetítette, amint még a parkolóban, a kocsijában ülve, először felpróbálta.

Candance a videóban elárulja: szeretné azt mondani, hogy a gyerekeinek vette a maszkot, de nem így van, az bizony az övé. Persze kölcsönadja majd a srácoknak is, de az álarc helye az ő szobájában lesz. A maszknak van egy kis trükkje: ha az ember kinyitja benne a száját, vukihangokat ad. A nőnek ez annyira tetszik, hogy visítva, könnyezve, ellenállhatatlan nevetésbe kezd. Az egész tulajdonképpen egy ördögi kör, hiszen míg a nő nevet, nyitva van a szája, vagyis szól a maszkból a hang, amitől a nőnek nevetnie kell. Tényleg zseniális videó!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik