Light

Ó, igen, pelenkázd be! Ez az, ne engedd, hogy fent maradjon! – Ilyen a pornós anyukák élete

Sokan hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az erotikus filmekben szereplő nők miután befejezték a tökéletesen megkomponált örömszerzést és végre levették a latexet, elsősorban mégiscsak nők, akik a meló után hazamennek a családjaikhoz. Tekintve, hogy a pornóipar mekkora hatalmas szelete áll nőkből, nem meglepő, hogy sok köztük az anyuka, akik olykor egy-egy orgia után még hazamennek, hogy háztartást vezessenek, gyereket neveljenek.

Akik remegő ajakkal beütik a pornóoldalak keresőibe a MILF szót, többnyire nem azt képzelik maguk elé, hogy nagymellű anyukák hasközépig felhúzott mackónadrágban, összefogott hajjal próbálják meg lefürdetni, majd ágyba dugni a gyerekeket. Abban nagyjából mindenki egyetért, hogy szinte senkinek nem jó, ha a pornószínészek családtagjai a reflektorfénybe kerülnek. Ennek ellenére manapság mégis inkább az van, hogy egyre több felnőttfilmes vállalja büszkén a hivatását.

A gyerekek oldalról nézve a pornós anyuka dolog rendkívül kínos és kényelmetlen lehet. Az ismert amerikai pornós, Marie Williams például elmondta, hogy náluk volt már olyan kényelmetlen helyzet, amikor a kamasz fia barátai csak azért akartak átmenni haverkodni, hogy láthassák az öreg pornóst.

Nina Elle, Fotó: VICE

Az anyukáknak persze jól eshet a fiatalok közeledése, de a pszichológusok szerint a felnőttfilmesek gyerekeire rossz hatással lehet az a pornós miliő. Dr Laurie Betito, szexuálpszichológus, szexterapeuta azt állítja, hogy akár a kamaszok társas kapcsolataira is kihathat, ha az anyuka szexfilmekben szerepel és ezt nyíltan is vállalja. Szerinte az ilyen környezetben nevelkedett gyerekeknek nincs képük arról, hogy néz ki a valóságban egy párkapcsolat, vagy egy házasság.

Azért tudok jobb anya lenni, mint mások, azért tudok többet megadni a gyerekeimnek, mert nyitottabb vagyok!

Ezt például Nina Elle mondja, aki nem mindig a testéből tartotta el a családját. Kezdetben az eredeti szakmájában helyezkedett el, évekig dolgozott dentálhigiénikusként. Amikor Nina megtudta, hogy mennyit lehet keresni pornózással, túl csábító volt neki a lehetőség és végül belement. Amióta az anyuka így keresi a kenyerét, kislánya tud ének -és balettórákra járni és a fia lábán is a legjobb sportcipők vannak.

Elle a pornós karrierjét egy ideig titokban tartotta a családja előtt, de egy idő után úgy döntött, hogy ki kell állnia a nyilvánosság elé. Nina azt szeretné, ha nem lennének tévhitek és félremagyarázások a pornós anyukákkal kapcsolatban. A pornós egyedül a gyerekei előtt nem vállalta még fel, hogy mivel keres pénzt, nem akarja őket ilyen korban kitenni egy ekkora traumának. A fiaim le vannak tiltva rengeteg internetes oldalról, nehogy találjanak valamit rólam, várni szeretnék, amíg 16 évesek nem lesznek.

Alana Evans, kép: courtesy/VICE

Más a helyzet Alana Evans-szel, aki már több mint 15 éve dolgozik a szakmában. Amikor épp nem pornózik, akkor sütit süt, vagy videojátékokat játszik a gyerekeivel. Alana, akinek az egyik fia tengerészgyalogosként Amerikát szolgálja, szeretné azt hinni, hogy az ő szülői tevékenysége vezetett odáig, hogy ilyen jó ember lett a gyerekéből.

Alanának viszonylag gyorsan túl kellett esnie a nagy beavatáson, ugyanis az utcákon, vagy akár a boltban elkezdték őt felismerni az emberek. A fia 12 éves volt, amikor el kellett neki magyaráznia, hogy miből élnek, mit csinál anyu, amikor dolgozik. Az apukám katona és hippi volt egyszerre, anyukámnak közben rengeteg udvarlója volt. Nem volt olyan komor, mint amilyennek először hangzik. Én így nőttem fel, valószínűleg a gyerekeim is hasonlóképpen élik ezt meg.

Vice.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik