Light

Jim Carrey szeretne újra Batman-filmben bohóckodni

Jim Carrey Rébusz (jim carrey, mindörökké batman,)
Jim Carrey Rébusz (jim carrey, mindörökké batman,)
A komédiás egy interjúban elmondta: ő bizony nem utasítaná el az esetleges felkérést, hogy újra egy Batman-moziban szerepeljen.

Jim Carrey bevallottan rajong Christopher Nolan munkásságáért, főleg azok után, amit a brit rendező Batman mítoszával vitt véghez A sötét lovag-trilógiában. Igaz ugyan, hogy Nolan keze alatt már nem sűrűn lehet belőle újra szuperhősfilm-karakter, de az 1995-ös Mindörökké Batman Rébusza nagyon is szívesen játszana akár a Ben Affleckkel újraindított denevéremberes franchise-ban.

Jim Carrey mint a hibbant Rébusz, az ugyancsak őrült Kétarc (Tommy-Lee Jones) oldalán a Mindörökké Batmanben.

„Imádnék az új verzión dolgozni. Azt nem tudom, hogy visszatérhetnék-e a korábbi szerepemhez, de nem is hiszem, hogy Chris Nolan azt valaha is igényelné. Mindenesetre szeretnék egyszer együtt dolgozni vele.” adott hangot a vágyának Carrey, akinek mostanság már inkább Zack Snyderrel kellene felvennie a kapcsolatot ahhoz, hogy újra Batman mellett/ellen parádézhasson.

A jelenleg a Dumb és Dumber kettyóval taroló színész még hozzátette, hogy a múltban már találkozott Christopher Nolannel, akivel akkoriban egy, a milliárdos Howard Hughes-ról szóló film forgatókönyvén kezdtek el munkálkodni, csakhogy végül Martin Scorsese az Aviátorral csúnyán megelőzte őket.

Forrás: Hollywood Reproter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik