Light

Sorozat készül Superman bolygójáról

Krypton logo (krypton, superman, sorozat, )
Krypton logo (krypton, superman, sorozat, )
A Syfy csatorna bejelentette, hogy új széria készül Superman hazájáról, amelynek középpontjában a szuperhős egyik családtagja fog állni.

A nemes egyszerűséggel Krypton címűre elkeresztelt show gyakorlatilag a Batman városa körül forgó Gotham mintáját követi majd. Azaz magát a hőst ugyan nem, de annak családját és lehetséges ellenségeit végre behatóbban is megismerhetjük majd általa. A Kryptonnak továbbá már van is egy nyilvánosságra hozott központi karaktere, aki Superman, vagyis gyerekkori nevén Kal-El nagypapája, a még kacifántosabb keresztségű Seyg-El lesz. A névválasztás amúgy nem véletlen, merthogy a szuperhős egyik kitalálója, Jerry Siegel előtt tisztelegnek vele.

A hamarosan készülő Krypton tévésorozat hivatalos logója.

A Krypton a Warner Horizon gondozásában fog készülni és A sötét lovag-trilógia illetve Az acélember társ-forgatókönyvírójának, David S. Goyernek az ötletén alapul majd, aki a produkció egyik executive producere is lesz. További információ egyelőre még nem látott napvilágot a sorozatról, illetve annak készítőiről, esetleges szereplőiről. Mindenesetre az már biztos, hogy a Krypton a Gotham mellett az olyan, a DC-hősök háttérsztorijait bemutató szériák ligájába csatlakozik majd, mint az Arrow, a Flash, a Constantine és az állítólag ugyancsak kidolgozás alatt álló Supergirl.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik