Light

Paul Walker édesapja: Megérdemeltem, hogy ilyen fiam legyen?

Paul Walker (paul walker, )
Paul Walker (paul walker, )

A Halálos iramban sztárja épp egy évvel ezelőtt lelte halálát egy tragikus autóbalesetben. Családja őrzi emlékét, és folytatja karitatív munkáját.

Paul Walker tavaly november 30-án vesztette életét Santa Claritában, miután az autó amiben ült, nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, ezután egy fának, majd kigyulladt. A Halálos iramban-filmek 40 éves főhősének halála megrázta a világot, családja pedig még ma sem tudta feldolgozni a veszteséget.

“Érzem a jelenlétét minden nap. Paulból sugárzott a szeretet, és nem tudta magát megjátszani. Egy igazán jó szívű ember volt. Gondoltam is rá, hogyan érdemeltem meg, hogy ilyen csodálatos fiam legyen?” – idézi a Daily Mail a színész megrendült édesapjának szavait. Az idősebb Walker azt is elárulta, hogy fia nem érezte jól magát a reflektorfényben, de annak örült, hogy a pénzt amit keresett, jó célokra fordíthatta.

Családja a mai napig folytatja a színész megkezdett munkáját, és támogatják a ROWW alapítványt, amit Walker a Haitit sújtó földrengés után hozott létre, és a természeti katasztrófák károsultjain segít. Testvére, Cody azt nyilatkozta, tudja, hogy Paul büszke volt arra, amit létrehozott, ő pedig szerencsés azért, hogy ilyen testvére lehetett.


Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik