Light

A szex sohasem baleset

A legolcsóbb kifogások közé tartozik, hogy "csak úgy megtörtént". Ennél jóval felelősségteljesebb viselkedés szükséges.

A szebb napokat is megért MTV, eredetileg Music Television mindig híres volt szociális szerepvállalásáról az érzékeny témák ifjúság számára való közvetítésében a tömegkulturális és közösségformáló erejének köszönhetően.

A televíziós csatornahálózat, főként a hőskorszakában vitathatatlanul a fiatal(os)abb korosztályok fontos nevelő, társadalmi célzatú üzeneteinek egyik kiemelt, elsődleges forrásául szolgált nemzetközi szinten.

Az internet térhódítása, mint annyi minden mást életünkben, a médiapiacot szintén átformálta, a korábbi elévülhetetlen érdemekre való tekintet nélkül. A nagy múltú tévébirodalom folyamatosan idomul a megváltozott játékszabályokhoz, így a legutóbbi időszakban a videomegosztókon is hangsúlyosabbá tette a jelenlétét.

Ennek részeként nemrég a tudatosan biztonságos szexuális életre, a sajnos szó szerint létfontosságúvá válható óvszerhasználatra hívja fel a figyelmet humoros kampánya, aminek animációs filmjei a megfelelő helyi értéken ábrázolják az olcsó mentség banalitását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik