Light

Szerelmi tanácsok egy hétévestől

Eliana Smith egy angol rádióadó reggeli műsorában ad tanácsokat a hallgatóknak szerelmi és családi ügyekben.

A hétéves kislánynak azután ajánlották fel az „állást”, miután betelefonált a Mercia FM nevű rádió egyik műsorába, és azt javasolta egy női hallgatónak, akit éppen dobott a barátja, hogy „menjen bowlingozni a barátaival és igyon egy nagy pohár tejet”.

Tanácsa akkora sikert aratott, hogy felajánlották neki, szerepeljen hetente a reggeli műsorban. Azóta tippekkel segíti a hallgatókat, legyen szó a kapcsolatokról, a pasizásról vagy arról, hogyan bánjon az ember a lusta bátyjával.

A Coventry-ben élő Eliana nagyon élvezi új „munkáját”. „Azt mondom, ami eszembe jut, és az embereknek tetszik, amit mondok. Korábban állatorvos akartam lenni, de most már inkább a rádiózást választom.”

Mamája, a 31 éves Karen Harris hozzáteszi: “Elaina apja és én elváltunk. A kislányom mindig megpróbál összehozni másokkal. Jól megvagyok egyedülállóként, de ha tanácsra lenne szükségem, tudom, kitől kérjek.”

A kislány tanácsait több ezren hallgatják. Amikor egy hallgató azt kérdezte Elainától, hogyan szerezzen magának pasit, ezt a választ kapta: “Rázd a feneked a táncparketten, és hallgasd a High School Musical-t.” Egy másik lánynak problémája volt lusta bátyjával. Eliana válasza ez volt: „Mondd meg neki, hogy szerezzen állást magának, és ne csak a tévét bámulja.”

Arra a kérdésre, hogy hogyan szerezze vissza szerelmét, a kislány ezt válaszolta egy nőnek: „Nem éri meg, hogy fájjon miatta a szíved. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy pasi miatt szomorkodj.”

Ajánlott linkek:

Hír a brit Mirror weboldalán
A Mercia FM rádióadó weboldala

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik