Kultúra

Elkészült a Star Wars 8, a rendező új fotót posztolt

Az utolsó Jediket dirigáló Rian Johnson egy képpel jelentette be, hogy már a produkció utómunkálatival is végeztek.

Mint ismert, év végén fog a mozikba kerülni a Csillagok háborúja nyolcadik epizódja: a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyből éppen tegnap jelent meg egy tucat eddig még nem látott, impozáns felvétel.

Lenyűgöző képek érkeztek a Star Wars: Az utolsó Jedikből
Hol a produkcióból lepleznek le új pillanatokat, hol a kulisszák mögé nyújtanak bepillantást a felvételek.

A produkció már hetek óta az utómunkálatokat taposta, így nem meglepő, hogy a filmet társíró és rendező Rian Johnson egy friss Instagram-poszttal felfedte, hogy a stábtagokkal végeztek az utolsó simításokkal, magyarán a Star Wars VIII készen áll arra, hogy a mozikba eresszék. Természetesen az még odébb van és ismerve a Walt Disneyt, még csak eztán fog beindulni a mindent elsöprő promóciós hadjárat.

Éééés végzett a galaxis legkeményebben dolgozó utómunka-csapata. Hiányozni fog a sötét szobákban üldögélés ezekkel a fajankókkal.

– fűzte hozzá posztjához a 44 éves Johnson, aki a fél fejével ott figyel a fotó bal alsó sarkában.

A Star War: Az utolsó Jedik szereplőgárdáját Daisy Ridley (Rey), Mark Hamill (Luke), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2) és Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük a Star Wars: Az ébredő Erő óta már tábornokként emlegetett Leia hercegnő szerepében még egyszer Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

Kiderült, hogy mikor érkezik a Star Wars 8 új előzetese
Maga Mark Hamill kotyogta el, hogy a rajongóknak mikor lesz majd érdemes a gép előtt gubbasztva várni a trailert.

A Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon, kiemelt kép: Lucasfilm/The Walt Disney Company

Ajánlott videó

Olvasói sztorik