Kultúra

DiCaprio is díjat ad át a Golden Globe-gálán

A színész is csatlakozott a hétvégi ceremónián elismerést átnyújtó sztárok névsorához.

A közelgő 74. Golden Globe-gálán díjat átadó hollywoodi színészek néhány nappal ezelőtt közzétett névsoráról már csaknem azt hittük, hogy nem lesz teljesebb, mire most váratlanul a kiderült, hogy a nagyszerű Leonardo DiCaprio is díjátadóként lép majd színpadra vasárnap este (magyar idő szerint éjjel) a hollywoodi Beverly Hilton Hotelben.

A 42 éves színész részvételét az eseményt szervező Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetsége (Hollywood Foreign Press Association) jelentette be, ugyanakkor azt még nem tudni, hogy Leo milyen kategóriában nyújtja majd át az Arany Glóbuszt.

Jóllehet, idén nem jelentkezett új mozifilmmel, DiCaprio meghívása mégsem mondható meglepőnek, miután tavaly januárban ő vehette át dráma kategóriában a legjobb férfi színésznek járó Golden Globe-ot a számára aztán a hőn áhított Oscart is meghozó A visszatérőben nyújtott alakításáért. Azzal együtt Leónak egyébként már három Glóbusza van, miután korábban az Aviátorért és A Wall Street farkasáért is kapott egyet.

Forrás: Just Jared

Ajánlott videó

Olvasói sztorik