Kultúra

Beköszönt a totális háború A majmok bolygója 3 előzetesében

Megérkezett a trilógiazáró első trailere, amely ütős ízelítőt ad az emberek és a majmok eldurvuló küzdelméből.

Az 1960-as és ’70-es években készült mozifilmeket, az utánuk készült tévésorozatokat, illetve Tim Burton 2001-es feldolgozását követően 2011-ben vette kezdetét az alapjaiban újragondolt Majmok bolygója-franchise modern kori virágzása, amely annak köszönhető, hogy a mostani filmek teljesen új szemszögből: az állatokéból mutatják be a majmok hatalomátvételét. Az öt évvel ezelőtti A majmok bolygója: Lázadás és a 2014-es A majmok bolygója: Forradalom után jövőre fog a mozikba kerülni az utolsó rész, a hazánkban majd feltehetően A majmok bolygója: Háború címet kapó War for the Planet of the Apes, amelyben a most érkezett első előzetes alapján valósággal el fog szabadulni a pokol.

20th Century Fox
20th Century Fox
300x250

Részletek »

A harmadik részben a Cézár (a zseniális Andy Serkis) vezette majmok kénytelenné válnak totális háborúba bocsátkozni az emberekkel, akiktől viszont az első ütközeteket követően súlyos veszteségeket szenvednek. Miután szemtől szemben nem tudják legyőzni az embereket és az őket vezető titokzatos, de kegyetlen ezredest (Woody Harrelson), Cézár tervet eszel ki új nemezisének kiiktatására, amellyel ha sikerrel jár, még azelőtt pontot tehet a két faj közötti küzdelem végére, hogy az emberek felülkerekednének a majmokon.

Az említettek mellett Judy Greer, Steve Zahn, Ty Olsson és Max Lloyd-Jones játsszák a fontosabb mellékszereplőket a Matt Reeves rendezésében készülő War for the Planet of the Apes-ben, amely 2017. július 14-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik