Kultúra

Bámulatos a Legendás állatok és megfigyelésük új kisfilmje

A vadonatúj videó rengeteg eddig még nem látott pillanatot leplez le a varázslós moziból.

Az április közepén megjelent teaser trailer óta nem érkezett komolyabb kedvcsináló a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) című varázslós mozihoz, mígnem most egy az alkotásból a korábbi előzeteseknél is többet mutató kisfilm jelent meg, amelyben még J.K. Rowling is mesél a produkcióról.

Még március elején derült ki, hogy végül nem egy, hanem három film készül a Harry Potter regényciklussal világhírűvé vált Rowling könyvéből, amelyekben Eddie Redmayne fogja játszani a főszerepet. A Stephen Hawking megformálásáért tavaly a legjobb férfi színésznek járó Arany Glóbuszt és Oscart is begyűjtő színész Göthe Salmandert alakítja az alkotásban, amelyet a korábban négy Harry Potter-filmet is levezénylő David Yates rendez.

Az adaptációban Redmayne oldalán Colin Farrell, Katherine Waterston, Ron Perlman, Jon Voight, Samantha Morton, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Dan Fogler fogják játszani a mellékszerepeket. A regénye alapján Rowling által írt forgatókönyvből készülő Legendás állatok és megfigyelésük első része november 18-án fog debütálni a brit mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik