Kultúra

Magyarul is káprázatos a Legendás állatok és megfigyelésük új trailere

Megjelent az Oscar-díjas Eddie Redmayne főszereplésével készülő Harry Potter-mozi új előzetesének szinkronizált változata.

Még március elején derült ki, hogy végül nem egy, hanem három film készül a Harry Potter regényciklussal világhírűvé vált J.K. Rowling Legendás állatok és megfigyelésük című könyvéből, amelyekben Eddie Redmayne fogja játszani a főszerepet. A Stephen Hawking megformálásáért tavaly a legjobb férfi színésznek járó Arany Glóbuszt és Oscart is begyűjtő, majd idén A dán lányban nyújtott alakításáért ismét egy rakás jelölést szerző színész Newt Scamander, avagy Göthe Salmander “magizoológus” karakterét formálja meg az alkotásban, amelyet a korábban négy Harry Potter filmet is levezénylő David Yates rendez.

Az adaptációban Redmayne oldalán Colin Farrell, Katherine Waterston, Ron Perlman, Jon Voight, Samantha Morton, Carmen Ejogo, Gemma Chan és Dan Fogler fogják játszani a mellékszerepeket. A regénye alapján Rowling által írt forgatókönyvből készülő Legendás állatok és megfigyelésük első része november 18-án fog debütálni a brit mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik