Kultúra

Christopher Walken megmutatja, milyen egy profi macska suttogó – videó

Itt egy jópofa feliratos részlet a Kilenc élet című vígjátékból, amelyben a cicaszakértő Walken a kisállattá változó Kevin Spacey-vel trécsel.

Az Emmy-díjas Barry Sonnenfeld rendezésében készült a Kilenc élet (Nine Lives) című családi film, amelyből a Big Bang Media jóvoltából most megjelent az első feliratos filmklip.

A Kilenc élet főhőse egy Tom Brand (Kevin Spacey) nevű milliárdos üzletember lesz, aki a fennhéjázó stílusa miatt büntetésül egy nap macskává varázsolódik majd. Persze azért akad majd egy ember, aki tudni fogja a főszereplőről, hogy mi történt vele: ő a macska suttogó Felix Grant (Christopher Walken) lesz, aki miután cicává varázsolja Brandet, arra fogja buzdítani őt, hogy foglalkozzon minél többet az elhanyagolt szeretteivel, kiváltképp a kislányával, Rebeccával (Malina Weissman), máskülönben élete végéig kisállat marad.

A ritka nagy blődségnek ígérkező film mellékszerepeit Jennifer Garner, Robbie Amell és Teddy Sears játsszák. A Kilenc élet augusztus 5-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik