Kultúra

Röhejes, de cuki új előzetest kapott a Kilenc élet

A családi mozi új kedvcsinálójából végre kiderül, hogy az Oscar-díjas Kevin Spacey miért és miként változik majd a történetben macskává.

A korábbi szerepeihez képest szokatlan produkciót vállalt be a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey, aki úgy lesz a Barry Sonnenfeld rendezésében készülő Kilenc élet (Nine Lives) című családi komédia főszereplője, hogy valójában szinte alig lesz látható a filmben.

A történetben Spacey egy Tom Brand nevű milliárdos üzletembert fog alakítani, aki a fennhéjázó stílusa miatt büntetésül egy nap macskává varázsolódik majd. Persze azért akad majd egy ember, aki tudni fogja a főszereplőről, hogy mi történt vele: ő a titokzatos Felix Grant (Christopher Walken) lesz, aki miután cicává varázsolja Brandet, arra fogja buzdítani őt, hogy foglalkozzon minél többet az elhanyagolt szeretteivel, kiváltképp a kislányával, Rebeccával (Malina Weissman), máskülönben élete végéig kisállat marad.

A ritka nagy blődségnek ígérkező film mellékszerepeit Jennifer Garner, Robbie Amell és Teddy Sears játsszák. A Kilenc élet augusztus 5-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik