Kultúra

Kevin Spacey megmacskásodik, de marhára nem örül neki

A színész megmagyarázhatatlan módon háziállattá fog változni a Kilenc élet című családi vígjátékban, amely szinkronizált előzetest kapott.
Kapcsolódó cikkek

Tőle szokatlan produkcióhoz adja a nevét a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey, aki úgy lesz a Barry Sonnenfeld rendezésében készülő Kilenc élet című komédia főszereplője, hogy valójában szinte egyáltalán nem is látjuk majd a filmben. A történetben ugyanis Spacey egy Tom Brand nevű milliárdos üzletembert fog alakítani, aki egyelőre tisztázatlan okokból egy nap macskává változik és szemlátomást mindaddig az is marad, amíg nem tölt annyi időt a családjával, amennyit csak kisállatként képes.

A röhejes különös felütésű sztoriban egyetlen egy ember akad majd, aki tudni fogja a főszereplőről, mi történt vele: ő a Christopher Walken alakította Felix Grant, aki a trailerben is arra buzdítja Brandet, hogy foglalkozzon minél többet az elhanyagolt szeretteivel, kiváltképp a kislányával, Rebeccával (Malina Weissman), akinek persze nagyon fog tetszeni a Szőrmók úrnak keresztelt új macska a háznál.

A borzasztó nagy blődségnek ígérkező film mellékszerepeit Jennifer Garner, Robbie Amell és Teddy Sears játsszák. A Kilenc élet augusztus 5-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik