Kultúra

Beteg látomásokkal paráztat az új Amityville horror trailere

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 02. 18. 16:50

Közeleg a kultikus franchise-t rebootoló Amityville: The Awakening című alkotás, melynek előzetesében akad pár zűrös és ijesztő momentum.

A bűn éjszakája filmeket, a Parajelenségek szériát és az Insidious mozikat is készítő Blumhouse Productions égisze alatt térnek majd vissza a mozivásznakra a kultikus Amityville horrorok, melyeket a franchise rebootjaként érkező Amityville: The Awakening fog beindítani, legalábbis Jason Blum producer és kollégái elképzelése szerint. A Franck Khalfoun írta és rendezte alkotás a már több folytatást és feldolgozást megért 1979-es The Amityville Horror, avagy A rettegés háza modern újragondolása lesz, melyben Belle (Bella Thorne) és családja új házba költözik, ahol aztán persze borzalmasabbnál borzalmasabb dolgok történnek majd, kiváltképpen a lány haldokló tesója, James (Cameron Monaghan) körül. Belle ráadásul idővel rájön majd, hogy az anyjuk, Joan (Jennifer Jason Leigh) feltehetően szándékosan költöztette őket a hírhedt Amityville házba, ahol köztudottan kísértetek járnak. Magyarán a produkció ironikus módon a korábbi Amityville filmekre is reflektálni fog. Az Amityville: The Awakening április 1-jén kerül majd az amerikai mozikba.

Kommentek

http://24.hu/kultura/2016/02/18/beteg-latomasokkal-paraztat-az-uj-amityville-horror-trailere/ 1097872 http://24.hu/kultura/2016/02/18/az-igazi-dobbenetet-nem-kell-kiszinezni/