Kultúra

Johnny Depp nem akar Oscart nyerni

A múltban is hallottunk már ilyesmit színészektől, miután például az eddig egyaránt csupán az Oscar-jelölésig jutó Joaquin Phoenix és Bradley Cooper is kijelentették, hogy márpedig ők valójában nem vágynak az aranyszoborra. Nos, a tábor most tovább bővült, méghozzá nem is akárkivel, hanem az egyedülálló Johnny Deppel, akit ugyancsak jelöltek már a díjra, ráadásul háromszor. Depp a minap a BBC Newsbeat-nek adott interjút, melynek során felmerült, hogy sokak szerint minimum jelölést érdemel a Fekete misében nyújtott alakításáért, mire ő érdekesen reagálta le az egész Oscar-kérdést:

Egyáltalán nem akarom megnyerni az egyik olyan szobrot, mert nem akarok beszédet mondani. Mindemellett a győzelem azt jelentené, hogy versenyeztem valakikkel, márpedig én nem versenyzem senkivel.

– vágta ki magát Depp és jóllehet a köszönőbeszéd miatti félsz nem túl meggyőző érv, ugyanakkor az, hogy ő nem versenyez senkivel, már valamelyest ésszerűen hangzik. Mindazonáltal sem a jelölések, sem az aranyszobrocskák kiosztása nem rajta múlik, így továbbra sem kizárt, hogy egy napon Johnny Deppet is Oscarral tüntetik majd ki. Addig is új mozija, a Fekete mise november 12-től lesz látható a magyar mozikban.

Forrás: BBC Newsbeat via Moviefone

Ajánlott videó

Olvasói sztorik