Kultúra

Adam Sandler a legtúlfizetettebb filmsztár

Adam-Sandler(960x640)(1).jpg (adam sandler)
Adam-Sandler(960x640)(1).jpg (adam sandler)

Már második éve Adam Sandler a legkevesebb hasznot hozó befektetés Hollywood számára - számította ki a Forbes. Az üzleti magazin szerint minden, a színészbe befektetett dollár mindössze 3,20 dollár bevételt hoz.

Bár a 48 éves színész legújabb filmje, a Nagyfiúk 2 siker lett, 246 millió dolláros bevétele nem volt képes ellensúlyozni korábbi bukásait, a Jack és Jill-t, illetve az Apa ég!-et.

Három dollár 20 centtel Sandler produkálta a Forbes által vizsgált színészek legalacsonyabb megtérülési rátáját. A második “legtúlfizetettebb” színész Johnny Depp 4,10 dolláros megtérüléssel.

Bár a Karib-tenger kalózai-filmek nagy sikert arattak, Depp legutóbbi filmjei közül A magányos lovas és az Éjsötét árnyék kevés nézőt vonzott.

Az egyes hollywoodi sztárok megtérülési rátáját a Forbes a színészek becsült gázsija és legutóbbi három olyan, 2014 júniusa előtt bemutatott filmjük bevétele alapján számolja ki, amelyben ők játszották a főszerepet.

A rosszul teljesítő sztárok idei listáján 4,80 dolláros megtérüléssel a harmadik helyre “küzdötte fel magát” Ben Stiller, a most bemutatott Éjszaka a múzeumban-film sztárja azáltal, hogy a vártnál rosszabbul szerepeltek a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? és a Kertvárosi kommandó című filmjei.

Ryan Reynolds, a Zöld Lámpás sztárja, akinek Szellemzsaruk című filmje a 2013-as esztendő egyik legnagyobb bukása volt, 4,90 dollárral a negyedik a túlfizetett hollywoodi színészek rangsorában.

Az ötödik helyen, 5,20 dolláros megtérüléssel a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks végzett Felhőatlasz című méregdrága filmjének bukása miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik