Kultúra

Így kísérték utolsó útjára Mick Jagger barátnőjét

Vallásos ceremónia keretében zsoltárokat olvasva búcsúztatták el szűk családi és baráti körben Los Angelesben L'Wren Scott divattervezőt.

A gyászszertartást a Los Angeles-i Hollywood Forever Funeral Home-ban tartották meg. A vallási ceremóniát a pasadenai Ed Bacon tiszteletes vezette. A búcsúztatás során Mick Jagger, valamint az elhunyt bátyja, Randy Bambrough is megemlékezett L’Wren Scott-ról.

Dave Stewart gitározott

A temetésről kiadott közlemény szerint Jagger lányai, Karis és Jade, valamint unokái is zsoltárokat, költeményeket olvastak fel. Bernard Fowler a Will the Circle Be Unbroken című gospelt énekelte Dave Stewart gitárkíséretével.

Scott 49 esztendősen vetett véget az életének. Március 17-én találták holtan manhattani lakásában. A stylist az orvosszakértői vélemény szerint felakasztotta magát.

Madonna is megemlékezett róla

A felkapott New York-i divattervező és Jagger románca több mint tíz éve kezdődött. A múlt héten a Rolling Stones éppen ausztráliai és új-zélandi turnéját akarta megkezdeni, amikor a tragédia történt. Az együttes lefújta a tervezett fellépéseket, és bejelentették, hogy későbbi időpontra halasztják azokat.

Scott halálát a divatvilág is meggyászolta. Számos híresség emlékezett meg róla, akik ruháit viselték, köztük Nicole Kidman, Madonna és Amy Adams.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik