Élet-Stílus

Gyötrődik Mick Jagger barátnője öngyilkossága miatt

Először szólalt meg Mick Jagger azóta, hogy barátnője, L'Wren Scott öngyilkos lett.

Rövid, de érzelmes üzenetet írt Mick Jagger a Facebook-oldalára, illetve a honlapjára. “Még mindig azon vagyok, hogy megértsem, miért döntött úgy a szerelmem, a legjobb barátom, hogy ilyen tragikus módon véget vet az életének” – írja.

“Soha nem fogom őt elfelejteni”

“Rengeteg csodálatos évet töltöttünk el együtt, és nagyszerű életet teremtettünk magunknak” – tette hozzá. Mick Jagger arról is írt, hogy rengetegen csodálták L’Wren Scott tehetségét, “nem utolsó sorban” maga Jagger. “Soha nem fogom őt elfelejteni” – zárta sorait az énekes.

Mick Jagger barátnőjének, a divattervező L’Wren Scottnak a holttestére hétfőn találtak rá New York-i lakásában. A nő felakasztotta magát.

A Rolling Stones hat előadásból álló ausztráliai és új-zélandi turnéja szerdán kezdődött volna Perthben, ám a programot szervező Frontier Touring szóvivője kedden arról tájékoztatta a közönséget, hogy L’Wren Scott öngyilkossága miatt nem tartják meg a koncertet.

Több millió eurós tartozása volt

Mick Jagger szóvivője kedden a BBC News értesülése szerint kerek-perec tagadta azt a New York Postban megjelent pletykát, hogy a pár mostanában szakított volna. “Mick Jagger és L’Wren Scott szakítása szemenszedett hazugság” – közölte Victoria Scarfone és mélységesen elítélte, hogy a “szörnyű és hamis” híresztelés egy Jagger számára ilyen tragikus pillanatban kapott lábra.

Az MTI azt írta még kedden, hogy Scott cége pénzügyi nehézségekkel küzdött. 2012 decemberében a brit székhelyű LS Fashion Ltd.-nek a cég elszámolása szerint a vagyonát meghaladó 4,24 millió eurós (1,3 milliárd forintos) tartozása volt. A vállalat rövid és hosszú lejáratú adósságai 6,75 millió euróra rúgtak az összesen 2,51 millió eurós vagyonával, tőkéjével és tartalékaival szemben. Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy ez vajon közre játszhatott-e a divattervező halálában.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik