Kultúra

Frank Sinatra zabigyerekét nevelte Woody Allen?

Woody Allen (Woody Allen)
Woody Allen (Woody Allen)

Mia Farrow amerikai színésznő egy szerdán megjelent interjúban lehetségesnek mondta, hogy valójában Frank Sinatra az édesapja gyermekének, Ronan Farrow-nak.

A Vanity Fair amerikai magazinnak maga Mia Farrow mondta, hogy Sinatra volt élete nagy szerelme, ő és az énekes “sosem szakított igazán”. Arra a kérdésre, hogy az énekes lehet-e Ronan valódi apja, a színésznő igennel válaszolt. A magazin hozzáfűzte, hogy sohasem végeztek genetikai vizsgálatot az apaság megállapítására. A 25 éves Ronan Farrow-ról úgy tudni, Woody Allen Oscar-díjas filmrendező gyermeke.

Mia Farrow Woody Allennel 1986-ban
Fotó: Northfoto

“Mind Frank Sinatra *lehetséges* fiai vagyunk”

Ronan Farrow szerdán ezt az üzenetet írta a Twitter közösségi oldalon. Woody Allen képviselője azt közölte az AP amerikai hírügynökséggel, hogy “a magazin cikke annyira alaptalan és olyan szertelenül abszurd, hogy a színész nem fűz hozzá kommentárt”.

Frank Sinatra 82 éves korában, 1998-ban halt meg. Házassága a most 68 éves Mia Farrow-val 1966-tól 1968-ig, csak 18 hónapig tartott. Amikor a Sinatra-családot a Ronannel való kapcsolatukról kérdezték, az énekes lánya, Nancy Sinatra azt mondta a magazinnak, a fiú része az életüknek, és ennek nagyon örülnek.

Ronan Farrow

Nehéz gyermekkor

Farrow és a most 77 éves Allen 12 évig élt együtt, ám szakítottak, mikor 1992-ben a színésznő felfedezte, a filmrendezőnek viszonya van egy korábbi házassága során örökbefogadott lányával, Soon-Yi Previnnel, akit 1997-ben Allen feleségül is vett. Ezután hosszú pereskedés következett Ronanért és a pár másik két gyermekéért. A harcot végül a színésznő nyerte.

A magazin megkérdezte Farrow örökbefogadott lányát, Dylant, aki kitartott a perben felhozott vád mellett, hogy Allen őt is zaklatta. A filmrendező ügyvédje a magazinhoz eljuttatott állásfoglalásában továbbra is cáfolta a vádat.

Farrow, 14 saját és örökbefogadott gyermek anyja, Woody Allen számos filmjében kapott főszerepet, többek közt az 1982-es Szentivánéji szexkomédiában vagy az 1984-es Broadway Danny Rose-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik