Kultúra

Woody Allen-filmben szerepelne és részegen adózik Lady Gaga

Bono után Lady Gagából is érdekes nyilatkozatot csikart ki show-jában Ellen DeGeneres.

Az énekesnő a házigazdának arról beszélt a műsorban, hogy szeretné magát a zene mellett a filmiparban is kipróbálni, és legnagyobb vágya az, hogy Woody Allen valamelyik jövőbeli művében játszhasson. Elmondta ugyanakkor azt is, hogy sok pályatársával ellentétben egyszerű felkérések alapján – amikre egyébként volt már példa – nem vállal szerepet, mert ezt nem tartja megfelelő módszernek.

„Meghallgatást akarok. Meg szeretnék dolgozni a szerepért. Ha meghallgatás nélkül ajánlanak nekem feladatot, azt én elutasítom” – fogalmazott a sztár, hozzátéve: mindig meg is lepődik, amikor egyszerűen felkérik. „Én erre csak azt tudom felelni: miért? Hiszen még nem is láttak színészkedni” – mondta DeGeneresnek.

Lady Gaga – aki egyébként már írja is idei albuma, a Born This Way folytatását, és 2012-es kezdettel 450 állomásból álló kétéves turnéra akar indulni – a showműsorban ezenkívül arról is beszélt, hogy gyűlöl adózni. „Nyilván úgy tűnik, hogy nekem ez nem nagy ügy, mert popénekes vagyok, vagy mi, de ettől még fájdalmas a dolog – nyilatkozta. – Mindenki nevetett rajtam, mert hullarészegre kellett innom magamat idén, hogy aláírjam a bevallásomat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik