Nagyvilág

Bedrogozták, elrabolták, levetkőztették a skót házaspárt

Több kilométerre egymástól az út szélén hagyva ébredtek. Egy szál fehérneműben kellett visszajutniuk a szállásukra.

A férj és feleség azt állítja, pár italra mentek le a spanyol üdülőváros, Benidorm központjába. A következő, amire emlékeznek, hogy a településtől több kilométerre, lecsupaszítva, pénz és iratok nélkül támolyognak az út szélén – írja a Daily Record.

Lucie és Scott Armstrong a nagymamával hagyott gyermekeik nélkül indultak neki az éjszakának, amikor június 18-án az állítólagos támadás történt. A nyaraláshoz egy villát béreltek nem messze a várostól. Reggelre egymástól több kilométerre ébredtek fel és egyedül kellett hazatalálniuk a házhoz.

Több száz eurótól és a ruháiktól is megfosztották őket – állítják. A házaspárt kórházba szállították, hogy ellássák a sérüléseiket és vérmintáikból kiderítsék, valóban drogot kevertek-e az italukba.

Negyed nyolc körül érkeztek a bárba. Két angol nővel csevegtek. Kedvesnek tűntek, egyikük videókat is mutatott a telefonján, majd azzal viccelődtek, hogy eldugták Scott italát. A feleség körülbelül négy vodkát, a férj 4 korsó sört ivott.

Lucie utolsó emléke, hogy este 11-kor egy szintén angol lányokból álló szülinapos társasággal beszélgetett, majd arra eszmélt, hogy falat mászik a lakhelyüknél. Végül megtalálta a villát, ahol az anyósa nyitott ajtót hajnal 3 körül. Egy szál fehérneműben állt előtte. A cikk szerint Scott is alsónadrágban ébredt egy építkezésen.

A történtek után értesítették a rendőrséget . Több órán keresztül zajlott a kihallgatásuk, a panaszról és a vallomástételről szóló információkat a helyi hatóságok és a brit külügy is megerősítette a sajtónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik