Nagyvilág

Trump: Madonna undorító

Madonna a Nők Menete elnevezésű tüntetésen elmondott szónoklatában úgy fogalmazott, dühítik a választási eredmények és gondolkozott azon, hogy felrobbantja a Fehér Házat, de az nem változtatna semmin.

Donald Trump az énekesnő megjegyzéseire a Fox News-nak adott televíziós interjújában adott választ.

Hogy őszinte legyek, undorító. Azt gondolom, saját magát és az egész ügyet sértette

– nyilatkozott az elnök.

Amit mondott, az gyalázatos a hazánkra nézve.

WASHINGTON, DC - JANUARY 21: Madonna performs onstage during the Women's March on Washington on January 21, 2017 in Washington, DC. (Photo by Paul Morigi/WireImage)
Fotó: Getty Images Hungary

Madonna a kirohanása után Instagram-oldalán azt írta, nem egy erőszakos ember, nem támogatja az erőszakot, és fontos, hogy az emberek teljes egészében hallják a beszédét és ne csak egy mondatot emeljenek ki a kontextusból.

Trump szintén bírálta a Saturday Night Live amerikai szkeccsműsort, melynek egyik szerkesztője kíméletlen poént sütött el tízéves fiával, Barronnal szemben.

Katie Rich Twitter-oldalán azt írta, Barron lesz az ország első iskolai lövöldözője.

Nem zavar, ha humorizálnak, de ez szörnyű. Szégyen, hogy megtámadták a fiamat. Ő egy jó fiú és nem könnyű a helyzete, higgyenek nekem.

Az ingatlanmágnás elismerően beszélt elődjéről, Barack Obamáról, aki állítása szerint kegyesen adta át neki a hatalmat.

Gonoszkodtam vele nyilatkozataimban, ő is gonoszkodott velem nyilatkozataiban, de ahogy együtt sétáltunk a Pennsylvania sugárúton, szóba sem kerültek a nézeteltéréseink. Azt gondolom, ez a politika világa. Kemény voltam vele, kemény velem, de kedvelem és ő is kedvel engem. Azért kérdezzenek rá nála, de tényleg úgy érzem, kedvel engem.

(The Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik