A következő élő közvetítés része Keményen egymásnak esett Clinton és Trump a második vitán

Trump nőügyei: “ezek csak szavak”

Másodszorra a szexuális zaklatási ügy került elő, Trump mondta, nem büszke, elnézést kért már ezért. Ez csak egy zárt ajtók mögötti beszélgetés volt szerinte. Nagyot terel, háborúk vannak, tiszta középkor van szerinte, és már az Iszlám Államról beszél. Felváltva kér bocsánatot és beszél arról, legyőzi az ISIS-t. “Nagyon tisztelem a nőket” – válaszolja Cooper vonatkozó kérdésére. Aztán megint terel, arról beszél, biztonságossá teszi Amerikát, ez valószínűleg előre ledumált stratégia, hogy kérjen bocsánatot, majd gyorsan váltson témát.

Clinton válaszában azt mondja, nem ért egyet Trumppal sok mindenben. Azt mondja, ő sosem kérdőjelezi meg, hogy egy másik jelölt alkalmas-e az elnökségre, de Trump esetén más a helyzet. Kezdődik a páros lábbal beleszállás Trumpba, Clinton sorolja, miket tett és mondott ellenfele a nők ellen. Szerinte láthattuk, ahogy erőszakoskodna nőkkel, sorba állítja őket, degradálja őket, mint Miss Universe,t, “ez Donald Trump”. De nem is ez teszi alkalmatlanná az elnökségre, mert a bevándorlókat, latinókat, fogyatékkal élőket, muszlimokat, afroamerikaiakat stb. is támadta. “Ez nem az, ami mi vagyunk” – ölelte keblére az USA-t, ahol mindenkinek tisztelni kell a másikat, ő ezt az Amerikát akarja szolgálni.

“Ezek csak szavak, emberek” – reagál Trump, majd Clintont ekézi. Ő segíteni fog bezzeg a spanyolajkúaknak és a feketéknek. Félbeszakítják a moderátorok, Trump durcázik emiatt, következő kérdés.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik