Nagyvilág

Heroinért a drogdílerének adta a lányát egy anya

Bűnösnek találta egy ohioi bíróság a 32 éves April Corcorant, aki némi heroinért cserébe, gyakorlatilag eladta a 11 éves lányát egy 42 éves, Shandell Willingham nevű drogdílernek.

Corcoran és Willingham még 2014 februárjában egyeztek meg arról, hogy a férfi folyamatosan ellátja a nőt heroinnal, cserébe azt tehet a kislánnyal, amit csak akar. A nő gyakran a gyereknek is adott a drogból, hogy amikor érte megy a díler, „bátor kislány legyen”.

Fotó: Cincinnati Police
April Corcoran (Fotó: Cincinnati Police)

Willingham többször létesített szexuális kapcsolatot a lánnyal, amit a legtöbbször videóra is vett. A zaklatásnak 2014 júniusában az vetett véget, hogy a gyermek az apjához, és annak új barátnőjéhez költözött.

Közben Willingham-et elfogta a rendőrség, majd a most tárgyalttól teljesen független, kábítószerrel és gyermekpornográfiával kapcsolatos bűncselekményekért 42 év börtönre ítélte egy indianai bíróság. Az April Corcorant kislányával összefüggő bűncselekmények miatt később Ohióban fog felelni.

James Bogan, April Corcoran ügyvédje szerint a nő megbánta amit tett, de tisztában van az ügy súlyával. Azt mondta inkább mindent beismer, de nem akarja, hogy a lányának vallomást kelljen tennie, és így újra átélni a szörnyűségeket. Az anya akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat, ítéletet július 19-én hoz majd a bíróság.

(Metro, Cincinnati.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik