Nagyvilág

A szemétbe dobta újszülött gyermekét egy anyuka

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy 28 éves amerikai nő ellen, aki a lakása előtti szemetesbe dobta ki újszülöttjét Staten Islanden – jelentette a helyi sajtó. Nausheen Rahman ellen egy nappal azután emeltek vádat, hogy megtalálták kislánya szemeteszsákba gyömöszölt holttestét, és kiderült, hogy a gyerek még élt, amikor anyja kidobta.

A nő ellen azután kezdtek el vizsgálódni a hatóságok, hogy péntek délelőtt betért egy helyi kórházba, arra panaszkodva, hogy vérzik, miután otthont megszülte gyermekét. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint, amikor az orvosok kérdezősködni kezdtek a gyerekről, Rahman közölte velük, hogy „kidobta” a gyereket. És azt állította, hogy a kicsi már halott volt, amikor a szemetesbe helyezte.

Az újszülött holttestét másnap találták meg a rendőrök a nő lakásánál lévő szemetesben. A 28 éves anyuka ellen először csak emberi holttest elrejtése vádjával indítottak eljárást. Majd miután bebizonyosodott, hogy még élt, amikor kidobta, már nem szándékos emberöléssel is megvádolták. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a mi okozta a gyerek halálát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik