Nagyvilág

Kávézó pultosa nyúlta le a bankkártya-adatokat – videó

Aztán a vendég számlájáról fizetett egy áruházban. Rossz ötlet volt.

Az év egyik első komoly nézettségű vírusvideóját Juana Martineznek köszönhetjük.  A 25 éves nő rendszeresen jár a lakewoodi (Kalifornia állam) Starbucksba; az itt látható felvétel is a kávézóban (az autósokat kiszolgáló ablaknál) készült.

Juana néhány nappal korábban ugyanott járt, a vásárlásnál a bankkártyáját használta. Mivel korábban ő is dolgozott hasonló pozícióban, feltűnt neki, hogy a pultos lány hosszú időre eltűnt a kártyájával, mondván, hátra kell mennie, mert kifogyott a pénztárgépszalag – de azt pont nem hozott magával, amikor több mint egy perc múlva visszatért.

A nő nem tulajdonított különösebb jelentőséget az esetnek, egészen addig, amíg nem kapott egy sms-t arról, hogy a számlájáról valaki leemelt 212 dollárt, azzal fizetett egy élelmiszerboltban. A vásárlásról videófelvétel is készült.

Juana azonnal feljelentést tett a rendőrségen, és Starbucks vezetőinek is jelezte a nem annyira ügyfélbarát hozzáállást. Aztán három gyermeke és testvére társaságában visszament a kávézóba. Innen indul a videó.

A legkeményebb mondatok:

„A kamera felvette, ahogy vásárolsz a Ralph’s-ban 212 dollárért, úgyhogy tudj róla, hogy jönnek a zsaruk.”

„Felvették a s*gged a kib*szott kamerák”.

„Elnézést, hogy elvettem a pénzt öntől és a gyerekeitől.”

„Ne tegyen feljelentést, adok most azonnal 250-et”.

A lány – azon kívül, hogy folyamatosan elnézést kér – egy ponton ezt mondja: „Jó gyerek vagyok, esküszöm, 19 éves vagyok, járok iskolába, focizom”. Különösebben nem hatotta meg ezzel a kifosztott vendéget.

A Starbucks a Daily Mailnek megerősítette, hogy a 19 éves alkalmazottjuk már nem az alkalmazottjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik