Nagyvilág

Videón egy rendőrautó cserbenhagyásos gázolása

Egy autós rögzítette, ahogy a szirénázó rendőrautó brutálisan elcsap egy, az út közepén kószáló gyalogost.

A YouTube kínai megfelelőjére, a YouKu-ra a héten került fel a még március végén történt esetet bemutató felvétel, amelyet kevesebb mint fél nap alatt már több mint egymilliószor néztek meg. A gázolás a Liaoning tartományban találhatóFuhszin városában történ, és egyelőre nem lehet túl sok biztosat tudni az esetről, csak azt, amit a felvételen is látni. Külön történetet érne meg a felvételt készítő pár is, akik miután végignézték és videóra vették az esetet, egyszerűen körbeautózták a földön fekvő áldozatot, és továbbmentek.

A Kínával, és ezzel a videofelvétellel foglalkozó angol nyelvű oldalak egyelőre nem írtak semmi mást az esetről, így arról semmi biztosat nem lehet tudni, hogy milyen súlyosan sérült az áldozat, ki vezette a rendőrautót, kért-e legalább rádión segítséget, és eljárást indítottak-e ellene.

A Beijing Cream videójához hozzászólt kommentezők szerint a sérült medencecsonttörést szenvedett, de állapota stabil, a rendőrautót pedig információik szerint nem egy rendőr vezette. BJ cikkéhez pedig egy hozzászóló bemásolt egy, az esetről szóló, kínai nyelvű írást, aminek forrását nem jelölte meg. Abból úgy tűnik, hogy a cserbenhagyó rendőrautót vezető ember ellen eljárást indítottak, az áldozat kórházba került, és stabil az állapota.

A felvételt készítő párról pedig azt írja egy kommentelő, hogy azért nem álltak meg segíteni, mert vizsgára vitték gyereküket, de kihívták a mentőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik