Közélet

Félmillió jár a cserbenhagyóért

Taxi sofőr gépjárművezető oktató (Taxi, Sofőr, Vezető, Tanuló,)
Taxi sofőr gépjárművezető oktató (Taxi, Sofőr, Vezető, Tanuló,)

A gázoló megmenthette volna áldozata életét, de elmenekült.

A baleset tavaly december 14-én történt, délután 17 óra 22 perckor, a Hajdúböszörményt Hajdúhadházzal összekötő 3507-es számú műúton. A férfi Hajdúhadház felől Hajdúböszörmény felé, a forgalommal szemben gyalogolt, amikor egy autró elütötte. A sofőr a történtek után elhajtott. Amikor a mentők a helyszínre értek, az áldozat még élt, de később a kórházban belehalt a sérüléseibe.
A cserbenhagyó autóst azóta is keresik a rendőrök, egyelőre a kocsi rendszáma, de még a típusa is kérdéses. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője félmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.
A pénz annak jár, „aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti”. Ígérik, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.
A díjkitűzés visszavonásának jogát a megyei rendőr-főkapitányság fenntartja. Kérik, aki a sofőrrel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik