Nagyvilág

Szeretsz vásárolni, de utazni még jobban? Válaszd a Wizz Air hitelkártyát!

Gondoltál már rá, mennyire jó lenne, ha vásárlásaiddal egyre közelebb kerülhetnél vágyott úti céljaidhoz? Az Erste Bank és a Wizz Air most valóra váltja álmaidat!

Szeretnéd látni Rómát, az örök várost? Megcsodálnád a londoni Big-Ben-t? Kíváncsi vagy Gaudi Barcelonájára? Ez a néhány úti cél csak ízelítő a Wizz Air kínálatából, hiszen szinte egész Európa a lábaid előtt heverhet, ha kipróbálod aWizz Air Hitelkártyáját.

A Wizz Air Hitelkártyához a bank által nyújtott, személyre szabott hitelkeret kapcsolódik, melyet a kártya segítségével bármikor, bármire felhasználhatsz, és ráérsz utólag visszafizetni.
Ugye jól hangzik?

A Wizz Air Hitelkártya a világ bármely pontján használható dombornyomott kártya, amellyel belföldön és külföldön minden MasterCard-elfogadóhelyen vásárolhatsz, és ezért a bank nem számít fel díjat, viszont minden vásárlás után újabb pontokkal gazdagíthatod a Wizz-számlád. Ráadásul a Wizz Air Hitelkártyával 2011. december 31-ig foglalási díj felszámítása nélkül vásárolhatsz repülőjegyet a Wizz Airnél!

A Wizz Air Hitelkártya külföldön is segítségedre lehet: autóbérlésnél és szállodai költségek esetében használata kifejezetten ideális. Külföldi kiadásaidat pedig utólag, forintban tudod rendezni. A visszafizetett összegekkel a hitelkeret feltöltődik és újra felhasználhatóvá válik.

 

Lássuk, hogyan gyarapíthatod a pontjaidat!

Egyszerűen csak éld a mindennapi életed és amikor vásárolsz, fizess a Wizz Air Hitelkártyáddal. Használhatod a szupermarketekben, benzinkutakon, drogériákban, barkácsboltokban és persze a ruházati üzletekben is. Sőt, vásárolhatsz vele Wizz Air repülőjegyet és szolgáltatásokat, tartós fogyasztási cikkeket, tehát minden olyan helyen használhatod, ahol MasterCarddal lehet fizetni.

THM: 44,74%

És hogy ez miért jó neked?

Minden, vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pont kerül jóváírásra a pontgyűjtő-számládon.
Amennyiben a Wizz Air honlapján (wizzair.com) vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air szolgáltatásokat vásárolsz Wizz Air Hitelkártyáddal (például repülőjegy, extra poggyász, Wizz Xpress elsőbbségi beszállás, stb.) minden elköltött 100 forint után 4 újabb ponttal leszel gazdagabb.

Kíváncsi vagy, mire válthatod be pontjaidat?

Repülőjegyet vásárolhatsz belőlük a Wizz Air bármely járatára,  sőt, az egyéb szolgáltatásokat is kifizetheted a pontokból (1 pont =1 forint). Ráadásul nem kell megvárnod, hogy annyi pontot összegyűjts, amennyi egy repülőjegy megvásárlásához elegendő, mert az összegyűjtött pontokból a repülőjegy foglalás részben is kifizethető, a fennmaradó összeget pedig más módon egyenlítheted ki.

Ha a 2011. szeptember 2. és október 17. között tartó akció keretében igényelsz Wizz Air Hitelkártyát az Erste Banknál, az alábbi kedvezményekkel ajándékoznak meg:

•    10 000 forint jóváírás és
•    Ingyenes, 1 éves Wizz Xclusive Club tagság

Ha az akció időtartama alatt benyújtod a bankhoz Wizz Air Hitelkártya igénylésedet, és a bank jóváhagyja azt, (a főkártyabirtokos számára) 10 000 forinttal hozzájárulnak a repülés élményéhez azáltal, hogy 10 000 pont összegű jóváírásban részesítenek.     Továbbá egy évig díjmentesen élvezheted a Wizz Xclusive Club előnyeit, amelynek keretében még kedvezőbb áron vásárolhatsz repülőjegyeket.

A vásárlás messzire repít!

További részletek a wizzair.com vagy az erste.hu oldalakon.

A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek a bankfiókokban és a www.erstebank.hu oldalon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik