Közélet

Hogy, hogy nem, Pharaon jachtja pont Mészáros Lőrinc hajója mellé parkolt Splitben

Ghaith Pharaon dúsgazdag szaúdi üzletember, Orbán Viktor szomszédja, aki állítólag nem is tartózkodik Magyarországon, de mégis, augusztus 4-én futott be a spliti kikötőbe az Interpol-körözésben is szereplő Le Pharaon luxusjachtjával – írja a Magyar Narancs.

A lap szerint az elmúlt három évben egyszer sem járt az Adrián a Le Pharaon, csak most, amikor Mészáros Lőrinc is ott tartózkodott.

A Magyar Narancs augusztus 2-án fotózta le a leggazdagabb magyar gázszerelőt és feleségét Maslinica mellett, majd augusztus 10-én egy Hvar szigetén üzemelő kikötői kamera örökítette meg, ahogy Mészáros felpattan a fedélzetre.

Magyarul a felcsúti polgármester szinte biztosan a hajón volt, amikor a Le Pharaon odaparkolt melléjük. Az éjszakát mindkét hajó utasai Splitben töltötték.

Egyébként azt is megírtuk már, hogy csak egy ujjlenyomatot kellene venni a “Pharaon nevű embertől”, és akkor kiderülhetne, hogy ugyanarról a személyről beszélünk-e, mint akit az amerikaiak köröznek. Sőt, lehet, hogy elég lenne megkérdezni Tiborcz Istvántól is, hiszen a kettejüknek vannak összefonódásai. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik