Közélet

Fiatal házaló vert át pofátlanul egy idős nőt Budakalászon

csaló házaló (Array)
csaló házaló (Array)

Nyert két garnitúra ágyneműt, csak épp venni kéne hozzá egyet, hogy megkapja mindet. Így húztak ki a zsebéből 140 ezret.

Csalás miatt keresnek a rendőrök egy 25 év körüli nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a házaló még februárban csöngetett be egy budakalászi házba azzal, hogy a tulajdonos nyert két garnitúra ágytakarót párnákkal. Ám az “ajándéknak'” feltétele is volt, csak akkor veheti át a “szerencsés”, ha vásárol egy harmadik készletet 140 ezer forintért. Az idős asszony kifizette az összeget, majd megkapta a három csomagot. Csak később jött rá, hogy átverték.

Az átvett termékek – a takaró és a párnák – átlátszó nejlonzsákokban voltak, amelyeken az állt, „minőségi gyapjú”. Az ismeretlen tettes egy kb. 25 éves, 160 cm magas, vékony testalkatú nő, akinek barna színű haja vállig ért és egyedül érkezett a házhoz egy fekete autóval. A bűncselekmény elkövetésekor egy sötét árnyalatú, félhosszú kabátot viselt.

A rendőrség csütörtökön fantomképet közölt róla:

 
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható ismeretlen tettesről, valamint a bűncselekményről érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik