Közélet

Tragikus éjszaka a magyar utakon

Egy, a leállósávban az autója rakományát igazító férfit gázolt halálra egy tehergépkocsi szerdára virradó éjszaka az M5-ös autópályán. A 44-es főútnál kamion karambolozott, Tát közelében árukba rohant egy autó.

A sztráda 29. kilométerszelvényében, eddig ismeretlen okból történt baleset következtében a 45 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére a járműforgalmat az autópálya belső sávjába terelték az érintett szakaszon – közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.


Illusztráció (Fotó: MTI)

Halálos kamionbaleset a 44-es főúton

Kamion és személygépkocsi ütközött kedden éjszaka a 44-es számú főúton Kecskemét és Nyárlőrinc között. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött össze a két jármű nem sokkal éjfél előtt a főút 12-es kilométerszelvényében. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja szerint a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Tát: tűzoltók emelték ki az áldozatot

 Árokba csapódott egy személyautó a Komárom-Esztergom megyei Táton, az ütközés következtében a járművezető életét vesztette. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint a járművezető holttestét a bajnai és a nyergesújfalui katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói emelték ki a roncsból.

 

 

   

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik