Közélet

Megerőszakoltak egy tizenöt éves lányt

A 23 éves battonyai férfi segítségkérés ürügyével hívta be magához.

Bántalmaztak és megerőszakoltak egy tizenöt éves lányt Battonyán – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. Szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése miatt folytatnak eljárást egy helyi férfi ellen.

Az eset három hete történt – a 23 éves erőszaktevő behívta magához az utcájában lakó lányt azzal, hogy segítséget kér tőle. Ő bement, de amikor kiderült, hogy a férfi felesége nincs otthon, menekülni próbált, a gyanúsított azonban erőszakkal visszatartotta és megerőszakolta.

A történtekről az eset után hat nappal érkezett bejelentés, a rendőrség azóta őrizetbe vette a férfit, majd a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatást.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik