Közélet

Banda rabolt ki egy Andrássy úti luxusóraüzletet

Négyen rontottak az üzletbe. Megbilincselték és bántalmazták az alkalmazottakat. Ketten megsérültek, valakit mentő vitt el.

Egyelőre ismeretlen bűnözők kiraboltak egy luxusórákat árusító üzletet szombaton Budapesten az Andrássy úton, két ember megsérült – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-t.

Pap Judit elmondta: az üzletbe, ahol két eladó és a biztonsági őr tartózkodott, négy ember hatolt be. Bántalmazták és megbilincselték az alkalmazottakat, betörték az üzlethelyiségben az órák tárolására szolgáló vitrinek üvegét, és több értékes órával gyalog elmenekültek a helyszínről – ismertette a történteket a sajtóügyeletes. Hozzátette, hogy a rablók nem viseltek maszkot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megkezdte a tettesek felkutatását; egyebek mellett elemzik a boltban található és a környéken működő biztonsági kamerák felvételeit – mondta Pap Judit.

Az MTI munkatársa a helyszínen azt látta, hogy a Hublot luxusórákat árusító márkabolt vált a rablás célpontjává. Az ilyen márkájú órák ára az interneten található adatok szerint 2,5 millióról indul, de egyes modellek értéke eléri a 15 millió forintot is.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik