Közélet

Kim Kardashian-hasonmás vezeti a kivégzőosztagot

Közösségi portálokon pózol a 27 éves mexikói Claudia Ochoa Felix, aki tagadja, hogy köze lenne a mexikói Sinaloa drogkartellhez, bár túl sok kép van róla fegyverekkel, pénzzel és bandatagokkal – írja a Daily Beast.

A közvélekedés szerint Claudia az Antrax kivégzőosztag főnöke. Most Facebook-oldalt is indított, hogy ott cáfolja a pletykákat. A Daily Beast ezen keresztül kereste meg, és megkérdezte, hogy mi köze van a bebörtönzött Jose Rodrigo Arechiga Gamboához, akinek a helyét állítólag átvette. „Csak barátok vagyunk” – válaszolta Claudia, de ettől még tény, hogy az Instagramra feltöltött képei több, mint gyanúsak. A kisfiáról például olyan fotót tett ki, amin rengeteg pénzbe betakarva látható.

Van olyan képe is, amin a Tucanes de Tijuana zenekarral látható, ami az Antrax kivégzőosztag indulóját írta. De beszédes az a kép is, ami egy BMW piros bőrülésén egy rózsaszín Kalasnyikovot ábrázol, amire az Antrax szimbóluma, egy halálfej van rajzolva.

Claudia egy hónapja lett népszerű, amikor összetévesztették egy másik nővel, akinek szintén volt kapcsolata a drogkartellel és ő is hasonlított Kim Kardashian-re. Elfogták, megkínozták és felakasztották. Miután a történet megjárta a mexikói sajtót és elterjedt, hogy ő az Antrax vezére, Claudia több, mint százezer Twitter-követőt gyűjtött be – adta hírül a Daily Beast.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik