Közélet

Szex közben egy 15 méter mély kútba zuhant egy nő

Partnere pedig ahelyett, hogy segített volna neki, gyorsan felhúzta a nadrágját, és pánikba esve elfutott a helyszínről.

A férfi meneküléséhez minden bizonnyal hozzájárult az is, hogy a gyors légyottot nem egy magánterületen, hanem egy közterületen került sor, a spanyolországi Ciudad Real városában, egy népszerű vízi-vidámpark közelében. A The Local spanyol kiadásában megjelent beszámoló szerint a páros a kút száját lezáró deszkán kezdett szeretkezésbe, de olyan nagy hévvel feledkeztek egymásba, hogy nem vették észre, hogy a fedél túl laza, és végül a 21 éves nő a mélybe zuhant.

A férfi elmenekült a helyszínről, majd feltehetően ő volt az az ismeretlen telefonáló, aki értesítette a tűzoltóságot a kútba esett nőről. A mentőegységek nagyjából fél órával a baleset után érkeztek ki a félmeztelen nő megmentésére, aki a kút falába kapaszkodva várta, hogy kiszedjék a mélyből. A nő kórházba szállították, kihűlés miatt kezelték, majd pár órával később hazaengedték.

A tűzoltók pedig arra figyelmeztették a fiatalokat, hogy vigyázzanak a letakart kutakkal, amikor arrafelé buliznak. Arról nem szólt a beszámoló, hogy mi történt a nőt magára hagyó férfival.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik