Közélet

Agyonlőtt egy 15 éves lányt

Az amerikai férfi több lövést is leadott egy kamaszokkal teli autóra, mert tojásokkal borították be fia autóját, egy korábbi tréfára válaszul.

A hét fiatal – akik közül a legfiatalabb 14, a legidősebb pedig 18 éves volt – csak egy jót akart nevetni, amikor pénteken, éjfél után elautóztak egyik barátjuk házához az arkansasi Little Rock városában, hogy tréfát űzzenek vele, egy korábbi tréfára válaszul. A tinédzserek tojással, falevelekkel és szeméttel borították be a 17 éves fiú autóját, majd elhajtottak.

A tragédia akkor történt, amikor visszatértek a házhoz. A 48 éves apuka, Williams Noble ugyanis fegyverrel a kezében jött elő a házból, és rálőtt a fiatalokkal teli autóra, és fejbe lőtte az autó egyik utasát, egy 15 éves lányt. A kislányt hiába szállították kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.

„Csak egy vicc volt. Barátok voltunk, visszamentünk volna letakarítani” az autót, „és nevetnünk kellett volna egy jót” – mondta el a kamasztársaság egyik tagja a KTHV televíziónak. Hétfőn a megölt lány barátai gyertyás virrasztást tartottak a mosolygósnak és életvidámnak ismert lány tiszteletére.

Noble-t a rendőrség letartóztatta, és szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást ellene az eset miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik