Közélet

Megerőszakolt egy 18 éves egy 85 éves apácát

Fényes nappal, egy templom parkolójában támadt a nőre, akit annyira megvert, hogy beszélni sem tudott a rendőrökkel.

A fiatal déli 12 óra előtt fél órával ment oda a pennsylvaniai Baden városában található parkolóban sétáló idős apácához, megkérdezve, hogy nincs-e szükséges a segítségére. Miután az apáca nemmel válaszolt, és tovább akart menni, a fiatal előkapta a péniszét, majd a nyakánál fogva a földre teperte és fojtogatni kezdte a nőt. A 18 éves férfi ököllel ütötte az apáca fejét és arcát, majd a templom parkolójában megerőszakolt – jelentette a Pittsburgh Post-Gazette.

A 85 éves apáca olyan brutális verést kapott, hogy állkapcsa kiakadt, és beszélni sem tudott, amikor a rendőrök kiérkeztek, csak egy papír cetlire írva tudta elmondani, hogy mi történt vele. A nőt kórházba szállították. Közben a rendőrségnek sikerült elfognia a nő állítólagos támadóját, miután az apáca által adott leírás alapján felismerte valaki, és olyan cipőt viselt, amelynek talpa megegyezett a helyszínen talált cipőnyomokkal – írta a Post-Gazette.

Az Andrew Bullock nevű férfi eleinte tagadta, hogy a környéken lett volna a támadás idején, de végül beismerő vallomást tett a rendőröknek. A férfi ellen egyebek mellett nemi erőszak, és súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik