Közélet

Felmentették az öntudatlan nővel szexelő férfit

alvó nő (nő, alvás, ágy, )
alvó nő (nő, alvás, ágy, )

A férfi a Facebookon osztotta meg az aktusról készült videót – bíróság elé került.

Egy hihetetlen ostobaságért kis híján nagy árat kellett fizetnie a 22 éves Stephen Brawnnak. A férfi nemi erőszak vádjával állt bíróság előtt, mert korábbi partnerével úgy szexelt, hogy a nő közben mélyen aludt és semmit sem vett észre az egészből. A férfi egy jó viccnek fogta fel a dolgot, az aktusról felvételt készített, majd a videót megosztotta a közösségi portálokon, s később ez sodorta bajba.

Brawn végig azzal védekezett, hogy nem követett el erőszakot, hiszen a nővel korábban többször lefeküdt már, sőt amikor felébredt megmutatta neki a felvételt.

„Iszonyatos stresszen kell keresztül mennem egy olyan ügy miatt, ami nem is létezne, ha a rendőrség rendesen végzi a munkáját” – idézi a vádlott szavait a Metro című brit lap. „Ha vették volna a fáradtságot, hogy megnézzék a nő másik telefonját, számtalan képet találtak volna kettőnkről, különböző intim helyzetekben” – mondta Brawn.

Miután a felvételt levetítették a bíróságon, nő azt állította, hogy mivel aludt, fogalma sem volt róla mi történik, és sohasem adott volna engedélyt arra, hogy szex videót készítsenek róla, és azt az interneten terjesszék.

A bíróság végül felmentette Brawnt. A bíró, John Devaux azzal indokolta a döntést, hogy bár óriási ostobaság volt a férfi részéről a felvétel megosztása, a bíróság feladata az volt, hogy kivizsgálja történt-e erőszak, az pedig nem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik