Közélet

Parkolóban akart nőt erőszakolni a borsodi rém

A fiatal áldozata mögé settenkedett, majd hátulról leütötte. A rendőrök negyven percen belül elfogták.

A 22 éves fiatal vasárnap kora reggel, nem sokkal 6 óra előtt egy tiszaújvárosi parkolóban rontott rá 45 éves áldozatára. Hátulról ütötte le a nőt, majd megpróbálta magáévá tenni. Az asszony ellenállt, a fiatal így nem tudta megerőszakolni.

Szexuális erőszakból rablás

Miután nem sikerült elérnie célját, pénzt követelt az asszonytól. A nő adott neki, ám a fiú kevesellte az összeget, ezért elvette a tárcáját is, kiszedte az összes bankót belőle, még az étkezési utalványokat is, majd elszaladt.

A körömi fiatalt negyven perccel később kapták el az egyenruhások. Szexuális erőszak kísérlete miatt indult eljárás ellene. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását is – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Esztergomban két nő

A komáromi rendőrök a múlt héten kaptak el egy férfit, aki a közelmúltban két nőt erőszakolt meg. Legutóbb december 6-án csapott le, este fél 11 körül, Esztergom-kertvárosban. Áldozatát a Szalézi úton teperte le, majd miután megerőszakolta, elvette a nő pénzét, iratait és mobiltelefonját. A nyomozás alatt felmerült a gyanú, hogy ugyanez a férfi támadt rá egy nőre napra pontosan két hónappal korábban, október 6-án, ugyancsak a Szalézi úton. Akkor hajnalban, fél 5 körül rontott rá egy járókelőre. A bíróság a férfit a napokban előzetes letartóztatásba helyezte.

Olvasói sztorik