Üzleti tippek

Váci hálózatfejlesztés az Invitelnél

FN24
FN24

2014. 12. 02. 14:49

A fejlesztést eredményeként decemberben több mint 4000 háztartásban és ezzel szinte a teljes városban elérhető lesz az optikán alapuló, szélessávú technológia, valamint gyors internetkapcsolat és a digitális funkciók előnyeit magában foglaló IPTV-szolgáltatás áll a lakosok rendelkezésére.

Korábban a témában:

A váci beruházás része a vállalat 2012-ben indított, mintegy 4,5 milliárd forint értékű fejlesztési programjának, amelynek keretében kevesebb mint három év alatt három és félszeresére növeli a nagy sávszélességű kapcsolattal elért körzetek lefedettségét.

Év végéig összesen 18 településen több mint 63 ezer újabb háztartás számára teszi elérhetővé a magasabb minőségű szolgáltatásait – közölte a távközlési szolgáltató az MTI-vel.

Az Invitel telefon-, internet- és televíziós, valamint informatikai szolgáltatást nyújt országszerte lakossági és üzleti ügyfelek számára.

Az Invitel Távközlési Zrt. a nyilvános cégadatok szerint 2013-ban 47 milliárd forint árbevételt ért el, szemben a megelőző év 49,7 milliárd forintos árbevételével. A társaság mérleg szerinti eredménye 11,8 milliárd forintot tett ki, míg 2012-ben mintegy 7,6 milliárd forint veszteséget számolt el.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.