Üzleti tippek

Kajak-kenu világkupa: nem csak a vízen számít a gyorsaság

A verseny kommunikációs hálózatát az Invitel biztosítja.

Szeged ad otthont az idei év első kajak-kenu világkupájának, ahol több mint 40 ország 1000 versenyzője méri össze tudását május 10-től 12-ig. A versenyzők mellett a csapatvezetők, sportvezetők és több száz médiamunkás számára is az Invitel biztosítja a kommunikációs összeköttetést.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az ország egyik legsikeresebb olimpiai sportágának ezen a kiemelt versenyén minket választott kommunikációs partneréül a Magyar Kajak-Kenu Szövetség” – mondta Mártha Imre, az Invitel Zrt. operatív főigazgatója. „Az információáramlásnak még a kiváló sportolóknál is gyorsabbnak kell lennie. Reméljük, hogy hálózatunkon keresztül rengeteg magyar éremről számolhat majd be a hazai és nemzetközi média” – tette hozzá.

„Az Invitel most először partnerünk ezen a versenyen. Remek hozzáállással, és az esemény súlyához illően, rendkívül felelős szakmaisággal végzi munkáját a szolgáltató. Megkönnyítik számunkra, hogy kizárólag a versennyel és a minél eredményesebb szerepléssel kelljen foglalkoznunk” – mondta Ábrahám Attila, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség első embere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik